هر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست

خانههر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست

هر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست

هر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست

هر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست

 

♦️ لوبیا محصولی کشاورزی است که در انواع مختلف قرمز، سفید، چیتی، چشم بلبلی، کپسولی، عروس و غیره در زمین های حاصلخیز ایران سالانه کشت می شود.

انواع مختلف لوبیا بسته به میزان تمیز بودن به چندین دسته تقسیم می شود:

✔لوبیا خرمنی

✔لوبیا بوجار

✔لوبیا دستچین

✔لوبیا پولیش

 

• لوبیا خرمنی: به لوبیایی که در زمین های کشاورزی مستقیما تولید می شود لوبیا خرمنی می گویند. این لوبیا همراه چوب، سنگ و ضایعات است و ممکن است دارای دانه های شکسته و سوراخ باشد.

• لوبیا بوجار: ضایعات و چوب و سنگ لوبیا خرمنی در یک مرحله توسط دستگاه بوجار گرفته می شود. در واقع لوبیای بوجاری دارای کیفیتی متوسط می باشد.

لوبیا دستچین: لوبیا بوجار در مرحله مجددی تمیز می شود و کاملا عاری از ضایعات و دانه های شکسته می گردد‌.

• لوبیا پولیش: لوبیا بوجار و لوبیا دستچین در مرحله ای واکس زده شده و کاملا براق و عاری از خاک می شود.

 

نظر (0)

نظری بنویسید

captcha
 redo