هر آنچه در مورد انواع لوبیا باید دانست
♦️ لوبیا محصولی کشاورزی است که در انواع مختلف قرمز، سفید، چیتی، چشم بلبلی، کپسولی، عروس و غیره در زمین های حاصلخیز ایران سالانه کشت می شود.
انواع مختلف لوبیا بسته به میزان تمیز بودن به چندین دسته تقسیم می شود:
✔لوبیا خرمنی
✔لوبیا بوجار
✔لوبیا دستچین
✔لوبیا پولیش
• لوبیا خرمنی: به لوبیایی که در زمین های کشاورزی مستقیما تولید می شود لوبیا خرمنی می گویند. این لوبیا همراه چوب، سنگ و ضایعات است و ممکن است دارای دانه های شکسته و سوراخ باشد.
• لوبیا بوجار: ضایعات و چوب و سنگ لوبیا خرمنی در یک مرحله توسط دستگاه بوجار گرفته می شود. در واقع لوبیای بوجاری دارای کیفیتی متوسط می باشد.
• لوبیا دستچین: لوبیا بوجار در مرحله مجددی تمیز می شود و کاملا عاری از ضایعات و دانه های شکسته می گردد.
• لوبیا پولیش: لوبیا بوجار و لوبیا دستچین در مرحله ای واکس زده شده و کاملا براق و عاری از خاک می شود.