لوبیاچیتی صنعتی یا کنسروی که اغلب از لوبیا چیتی ازبک تهیه می شود، یک غذای آسان است که می توانید در کمتر از چند دقیقه آن را آماده نمایید. عموما کنسروها تحت دما و فشار زیاد بسته بندی و پخته می شوند تا بتوان از آنها در دراز مدت استفاده نمود. برای اینکه شما بتوانید لوبیا چیتی ازبکستان یا هر نوع کنسرو لوبیای دیگری را مصرف نمایید لازم است تا قبل از باز نمودن درب، به مدت 20 دقیقه در دمای 75 تا 85 درجه سانتی گراد به آنها گرما بدهید.
دانستنی های مصرف لوبیاچیتی صنعتی:
استفاده از لوبیا ها مخصوصا لوبیاچیتی ازبک به دلیل غنی بودن بیشتر از ویتامین ها و مواد مغذی و فیبر بالای آن نسبت به سایر انواع لوبیا چیتی می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. این ماده غذایی پروتئین های گیاهی زیادی را در خود دارد. از همین رو برای افرادی که دارای رژیم گیاهی هستند، بسیار توصیه می شود. لازم به ذکر است علاوه بر مزایای نام برده شده برای لوبیا چیتی ازبک این نوع لوبیا خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را نیز تا حد زیادی کاهش می دهد.
امروزه اغلب افراد برای رسیدن به تناسب اندام و کاهش وزن از لوبیا چیتی ازبک در رژیم های خود استفاده می نمایند زیرا سرشار از فیبر و کربوهیدرات می باشند. با توجه به اینکه لوبیا چیتی کنسروی از قبل پخته شده است لذا دیگر نیاز نیست تا آنها را از شب قبل در آب خیس نموده و سپس بپزید. از همین رو سریع آماده می شوند.
نکاتی که باید در زمان استفاده از کنسرو ها در نظر داشته باشید:
- لوبیاچیتی ازبکستانی که به صورت کنسرو شده است، اگر توسط یک تولیدکننده و کارخانه معتبر تهیه نشود، ممکن است حاوی نیترات گردد. در این صورت کنسرو شما آلوده خواهد شد.
- برای تهیه لوبیا چیتی کنسروی باید حتما از لوبیا چیتی های تازه و درجه یک استفاده نمود تا میزان فلزات سنگین در آن کم باشد. وجود زیاد فلزات سنگین در کنسروها باعث افزایش احتمال فرد به سرطان می شود.
شرکت آوا تجارت دلپسند با تهیه و فراوری با کیفیت ترین لوبیا چیتی موجود در بازار در کارخانجات خود در کشور ازبکستان و خرید مستقیم بهترین محصولات از کشاورزان ازبکستانی تحت نظارت کارشناسان خبره، سلامت محصول خود را 100% تضمین می نماید.